Јуниорке АК „ЧААК” успешне на eкипном Kупу Европе 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Јуниорке АК „ЧААК” успешне на eкипном Kупу Европе
Trenutno na sajtu: 592       |       Podeli:
25.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У прелепом амбијенту Кипарског града Лимассол 19/20. јун 2021. године је

одржан сениорски eкипни Kуп Европе на коме су у састав репрезентације Србије уврштене две јуниорке АК "ЧААК".

Боје Србије у тркама на 200 метара и 4 x 100 метара бранила је Ивана Илић, док је први наступ у сениорској репрезентацији имала Сања Ђоковић у трци на 3000 метара стипл.

Првог дана у трци штафета 4 x 100 метара ( Лукић, Илић, Вулетић, Тирнанић) Ивана је дала велики допринос освајању 2. места. Док је другог дана у трци на 200 метара поред одличног резултата (23,85 секунди) заузела фантастично 2. место иза осам година старије Фотопоулоу Оливие (Кипар).

Поред тога што је дебитанткиња Сања Ђоковић се храбро борила са доста старијим и искуснијим такмичаркама у веома тешкој и захтевној дисциплини 3000 метара стипл и на крају заузела 9. место.

Сања Ђоковић Фото: АК "ЧААК"

Репрезентација Србије је након дводневног надметања успела да се квалификује у другу лигу Европе са освојених 570 бодова, које су остварили 23 репрезентативца и 24 репрезентативке који су наступили у 40 дисциплина.

 

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ekipni kup

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.154.213 посета
Тренутно на сајту: 593 посетилац(a)